سوهان عسلی ترد را با دستور پختی ساده می توانید در منزل تهیه کنید و برای پذیرایی از میهمانانتان یک شیرینی سنتی و خانگی داشته باشید.
موادلازم تهیه سوهان عسلی:
خلال بادام ۲/۱ پیمانه(۱۵۰ گرم)
شکر یک پیمانه سرخالی(۱۵۰ گرم)
عسل سفت سه قاشق سوپخوری پر(۱۵۰ گرم)
روغن آبکرده ۴ قاشق سوپخوری(۱۰۰ گرم)
زعفران سائیده یک قاشق چایخوری
دستور پخت سوهان عسلی:
خلال بادام را می شوییم و در صافی می ریزیم و ته سینی را خوب چرب می کنیم بعد شکر و عسل و روغن را در ظرف کوچکی می ریزیم و روی آتش می گذاریم،حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی بهم می زنیم تا شکر آب و طلایی شود. سپس بادام را داخل مایه می ریزیم و گاهی بهم می زنیم تا بادام نیز طلایی شود(سوهان عسلی را نباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا می شود)وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران را در کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم. برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا بسته شد سوهان عسلی آماده است.حرارت را خیلی ملایم می کنیم تا حدی که سوهان عسلی فقط گرم بماند. بعد از مایه با قاشق کوچک به فاصله روی سینی می ریزیم و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار می دهیم،بعد از سرد شدن با کارد سوهانها را از سینی جدا می کنیم و در ظرف درداری محفوظ نگاه می داریم.
نکات تکمیلی در مورد سوهان عسلی
سوهان عسلی جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
سوهان عسلی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .
۳ دیدگاه. ترک جدید
جالب بود ! با سپاس از سایت خوب تان !
ممنون از توجه تون.
از سایت خوب تان ممنونم ! جالب بود !